SYLVIA

SYLVIA Lekker eten bij Sylvia

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sylvia. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 19:53 Alles was perfect, de friet had iets warmer gekund, maar de rest was heerlijk en goed warm.
12 jun 2022 om 18:13 Zoals altijd eten was prima en snel gebracht super
3 mei 2022 om 21:04 De shoarma op het patatje shoarma was erg droog. Niet voor herhaling vatbaar.
1 mei 2022 om 20:13 De 2 lahmacuns en pizza waren allemaal in hun geheel zwartgeblakerd verbrand. Hoe kan/wil je dit eten ├╝berhaupt bezorgen? Niet weer dus.
4 mrt 2022 om 19:41 Erg goed eten, op een vrijdag avond toch nog snel bezorgd. Eten was nog goed warm, en meer als genoeg.
2 mrt 2022 om 18:30 Shoarma met aardappelschijfjes super lekker en super snel bezorgt
1 mrt 2022 om 20:42 Gewoon goed en lekker! Vriendelijke bezorger! Top! Ons gaan jullie zeker terug zien!
28 feb 2022 om 12:31 Heerlijk warm eten van prima kwaliteit. Dit was de 2e keer dat we lieten bezorgen beide keren uiterst tevreden. Hiervoor haalden we af en ook dat is altijd prima. Wel missen we losse patat in de menulijst.
24 feb 2022 om 18:47 Te dikke biefstuk en weer taai .terwijl ik aangeven had graag geen taaie biefstuk. Verder was het goed .maar helaas biefstuk weg gegooid